Våra mest frekventa samarbetspartners

Daikin

Daikins mål är att skapa ett perfekt inomhusklimat på ett så hållbart sätt som möjligt – för så många människor som möjligt. Våra produkter säljs världen över och vi lägger stor vikt vid att anpassa dem till varje världsdel Därför har vi möjlighet att erbjuda värmepumpar som är väl anpassade till vårt tuffa, nordiska klimat trots att Daikin ursprungligen kommer från Japan.

Mer information

Mitsubishi Electric

Vårt företagsmotto ”Positiv förändring” sammanfattar allt vi står för och vår strävan att skapa en ljusare framtid för samhället, industrin och det vardagliga livet genom innovation. I 90 år har vi bidragit till en globalt ljusare morgondag med vår toppmoderna teknik.

Mer information

Metos Storkök

Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

Mer information

PODAB

PODAB är ett familjeägt företag med lång historia och en gedigen erfarenhet av professionell tvättstugeutrustning. Sedan 1945 har vi försett svenska tvättstugor med högkvalitativa produkter som tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Vi har etablerat oss som innovatörer och pådrivare av den tekniska utvecklingen inom fastighetstvätt.

Mer information

Rational

I mer än 46 år har vi haft som mål att erbjuda våra kunder de bästa verktygen för matlagning. När vi startade vår verksamhet år 1973 med bara 18 anställda anade ingen att denna strävan skulle utgöra grunden för vår framgång. Vi betraktar oss inte som enbart maskinkonstruktörer, utan snarare som innovativa lösningsleverantörer. Vår första och sista tanke handlar om att kunderna ska vara nöjda. Den här visionen har gjort RATIONAL till världsledande på marknaden och det här tekniska området. Idag tillagas dagligen 140 miljoner rätter över hela världen i maskiner från RATIONAL. Med mer än 1 000 000 maskiner på marknaden har våra matlagningssystem blivit standard i professionella kök över hela världen. Att vi är på rätt väg bekräftas av våra kunder i huvudmarknaderna Tyskland, Storbritannien och USA och i vår Kantar TNS-studie från 2018. Hela 98 % av dessa kunder kan tänka sig rekommendera oss vidare.

Mer information